sâmbătă, 21 noiembrie 2015

NovemBEARD III













Joi, 26 noiembrie 2015, incepand cu orele 20:30 va invitam la un eveniment inedit, a III-a editie NovemBEARD ce va avea loc in LOFT, Metropolis Center, West Wing, Building A, parter.

NovemBEARD se sarbatoreste in fiecare an in luna Noiembrie in intreaga lume de catre barbatii barbosi si barbatii care pentru o luna decid sa-si lase barba sa creasca in scop caritabil. Trend-ul a inceput in 2009, iar in 2013 a ajuns si la noi prin acest eveniment.

Evenimentul va fi prezentat de Cosmina Pasarin Official
De asemenea, prezenti la eveniment vor fi barbati cu barba din diverse domenii cum ar fi fashion, fotografie, regie, teatru, film, business, design, muzica, dar si cu multiple dimensiuni estetice, culori sau „croieli” ale barbii.

Pentru a intra in concurs posteaza o fotografie personala cu barba ta,nume,adresa de email, pe pagina evenimentului de Facebook

Astfel poti castiga un premiu oferit de catre binecunoscutele brand-uri: Jägermeister / evomag / Foarfeca si Briciul / Bărboşii / Beautik Haute Parfumerie / Falx Studio / The Groom Lab / Top Man / Vichy / Dromian Leather / Men'S Cave - Haina bărbatului / Wood Be Nice / Sogni Accessories / the urban ties / Kérastase / M.BRACE


Trofeele sunt oferite de Atelierul de creatie Wood Be Nice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu