miercuri, 1 iulie 2009

Trimbulind la WATUMI




Watumi Festival & Fringe este primul festival care introduce notiunea de Fringe in Romania si care promoveaza arta in toate formele ei. WFF isi asuma misiunea de a promova valorile culturale reprezentate de artistii participanti la festival si de a crea o atmosfera propice schimbului intercultural. WFF devine astfel un spatiu multicultural care isi propune sa traseze harta unui nou taram al artelor.
WFF reprezinta un spatiu deschis al artelor in care artistii profesionisti si debutanti sunt invitati sa-l reinventeze si sa-l transforme intr-o sarbatoare a valorii esentiale a umanitatii: creativitatea. Artistii sunt incurajati sa profite de mediul oportun si de ambianta boema ale WFF pentru a recompune propriul lor univers estetic.
WFF vine in intampinarea unei cereri in crestere de arta neconventionala, adresandu-se publicului tanar si cultivat, dar si publicului matur sau consumatorului traditional de arta. De asemenea, prin natura sa, WFF faciliteaza sansa unei comunicari directe intre artisti si specialistii interesati de fenomenul cultural.


Voi fi la Brasov la Watumi in perioada 24-26 iulie

http://watumi.ro/ro/?page_id=79&page=8

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu